BejelentésVárpalotai ITF Taekwon-do Klub
www.varpalotaitftkd.5mp.eu

MENÜ

Üdvözöljük a Várpalotai ITF Taekwon-do Klub honlapján!TÁBOR!!!Újra, immár harmadik alkalommal megrendezésre kerül a Várpalotai Tkd Klub edzőtábora. Programok közt edzések, barlangászás és buli is szerepel. Időpont 2010. augusztus 13-16-ig. Érdeklődni lehet Romhányi Péter és Hajas Attila( tel:702279118) mestereinknél.

_________________________________________________2010.május 8-án a várpalotai Marathon TK Taekwon-do Klub és a péti DSE Taekwon-do Klub növendékei a várpalotai Shotokan karatésaival mérik össze tudásukat verseny keretin belül. A pétfürdői felső tagozatos általános iskola tornatermében kerül megrendezésre,ahová minden érdeklődőt szeretettel várunk.

Barátság Kupás sikereinkről...


Ismét részt vettünk a 2010.02.27-én rendezett Barátság Kupa nyilt versenyen, a Békés megyei Battonyán,ahol is gyermek-serdülő-ifjúsági touch contact, valamint felnőtt hard contatct küzdelmi versenyszámokban indulhattak taekwon-doasink.
Klubjaink összesen 12 versenyzővel jelentek meg,és ahonnan minden indulónk szép eredménnyel térhetett haza.
A gyerekek között Simon Anasztázia(III.hely), Enyingi Máté(II.hely), Tippán Márk(III.hely)és Simon Zoltán (III.hely) állhatott a dobogóra.
Serdülőink korcsoportot , Szabó Dávid (I.hely) és Szabó István (III.hely) képviselte a csapatból.
Szabó Rajmund ifik között verekedte magát az I. helyig.
Felnőtt indulóink hard contact küzdelemben -53 súlycsoportban Szabó Éva III.heyen végzett, Gál Imre -63-ban a dogogó II. fokára állhatott fel. A -68-as súlycsoportban Szabó Miklós III.helyen,Romhányi Péter II.helyen, Hajas Attila I.helyen végeztek .
Klubjaink két tagja különdíjban is részesült Tippán Márk a legfiatalabb versenyző, míg Szabő Éva a legidősebb női versenyző címet kapták.

Felkészítőik Enyingi László (IV.dan) és Hajas Attila (II.dan),Romhányi Péter (I.dan),Szabó István (I.dan), Gál Imre (I.dan).

EDZÉS!!!


A csarnokban a megszokott időpontokban (kedd 17:30- 19:30;szombat 14:00-16:00)az edzések folytatódnak!!!

TAGFELVÉTEL FOLYAMATOSAN!!!MINDEN ÉRDEKLŐDŐT SZERETETTEL VÁRUNK!!!!


_________________________________________________
Sziasztok!

Befejeződött edzőtáborunk!!!A képek a galériában lesznek megtekinthetők!
Ha esetleg még készítettetek képeket,légyszives küldjétek el ide:vitftkd@freemail.hu,szaboo.cica@freemail.hu.Köszönöm!!
_________________________________________________

Ötből öt!2009.április 25-én rendezték meg Budapesten a WTKA Eu kupa és Nemzetközi Nyílt Harcművészeti Bajnokságot, ahol kempó, kick-boksz, taekwon-do, kung-fu és karate szakágak képviseltették magukat. Ezen a versenyen a péti DSE és várpalotai Marathon SE taekwon-dosai is szerencsét próbáltak, nem kis sikerrel.

Öten képviselték megyénket, és minden indulónk dobogóra állhatott.

Gyerek korcsoportban Szabó Dávid -32kg-ban bronzérmes lett, míg a két bátyja (kadét korcsop.) Szabó István -52 kg-ban és Szabó Rajmund -47 kg-ban kiváló teljesítményt nyújtottak. Ők a legfényesebb érmet érdemelték ki.

Szabó Éva felnőtt nő, -55 kg-ban kemény küzdelemben második helyet szerezte meg.

Gál Imre felnőtt férfi, -63 kg-ban indult volna, de nem volt ellenfele így vállalta a -75 kg-os súlycsoportot, ahol a nála jóval nagyobb ellenfeleit maga mögé kényszerítette. Így a dobogó legfelső fokára állhatott fel.

Tehát 3 arany, 1 ezüst és 1 bronzéremmel térhettek haza.

Felkészítőik Enyingi László (IV.dan) és Hajas Attila (II.dan).Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!